Serdar Ortaç Beşiktaş : Ab1z Oduikiuym - Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi.

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti.

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Tsbyqsna0y4nnm
Tsbyqsna0y4nnm from www.medyatilkisi.com
Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi.

Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n.

Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı.

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Xwup4yk1ty Icm
Xwup4yk1ty Icm from i.internethaber.com
Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n.

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . P2nn 6fovn10pm
P2nn 6fovn10pm from muzikonair.com
Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi.

Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n.

Serdar Ortaç Beşiktaş : Ab1z Oduikiuym - Şarkıcı serdar ortaç, beşiktaş kulübü hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi.. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, serdar ortaç'ın konserde sarfettiği sözler sebebiyle suç duyurusunda bulunacak.pic.twitter.com/asxg35no1n. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı .